MENÜ

10 éve Timac AGRO Magyarországon

Oldalszám: 15
2016.01.15.

10 ÉV MÖGÖTTÜNK
10 ÉRV MELLE TTÜNK

A Timac AGRO Hungária Kft. idén ünnepli 10 éves születésnapját. A mögöttünk álló 10 év nagy változásokat hozott a mezőgazdaságban, melynek a gazdákkal együtt mi is részesei és tápanyag oldalról büszkén mondhatjuk, hogy fejlesztői voltunk. A változás a fejlődéssel együtt megállíthatatlan, hiszen újabb és újabb célok, kihívások vezérlik, így továbbra is feladatunknak tekintjük a kihívások megértését és megoldását, melyekkel segíteni tudjuk partnereinket céljaik megvalósításában.

A hazai növénytermesztés és állattenyésztés versenyképességének biztosításához és a nyugati termelési színvonal eléréséhez szemléletváltásra és fejlesztésekre is feltétlen szükségünk van. Az elmúlt 10 évben ehhez nyújtott segítséget szakértelmével és termékeivel a Timac AGRO Hungária Kft.

 

Íme 10 érv mellettünk, amiért érdemes velünk tervezni a következő 10 évet is:

  1. 10 év alatt a legnagyobb olyan országos szaktanácsadó hálózatot építettük fel, melyben nem értékesítők, hanem valóban tápanyag-gazdálkodási szakemberek dolgoznak. Szakmai színvonalunk fenntartását és fejlesztését pedig egyedülálló képzési rendszerünk biztosítja.
  2. Kiépítettük országos szaktanácsadó programunkat a YIELD SERVICE-t, amely talajanalízisen, elemzésen és tervezésen alapuló valós tápanyag-gazdálkodási szaktanácsadást biztosít. A programot idén továbbfejlesztettük és 3 különböző precíziós programot is beindítottunk.
  3. A Timac AGRO vezette be Magyarországon a legnagyobb biostimulátor termékportfóliót, melyek hatóanyagai sokféle specifikus hatással segítik a növény és állattenyésztést. A növénytermesztésben kiemelt fontosságú kutatási eredmény a TOP-PHOS, védett foszfor kifejlesztése is a Timac AGRO központi kutatásainak eredménye, mely alapanyagot 2015-ben sikerrel vezette be a cég Magyarországon is.
  4. Az egyetlen cég, amely figyelembe véve a talajféleségek eltérő hatását, talajspecifikus granulált és mikrogranulált termékcsaládokat vezetett be a tápanyag-hatékonyságfokozása érdekében. Így savanyú- és semleges talajra az EUROFERTIL TOP granulált, illetve a PHYSIOSTART mikrogranulált, míg lúgos talajra a DUOFERTIL TOP granulált, illetve a DUOSTART mikrogranulált termékeket ajánljuk.
  5. Szakértő hozzáállásunkat is bizonyítja, hogy nem termékértékesítésben, hanem tápanyag-technológiai tervekben gondolkodunk, hiszen a termesztés sikere nem egy technológiai ponton, hanem a teljes vegetáció folyamatos táplálásán és jó kondícióján múlik. Annak érdekében, hogy a legjobb technológiai javaslatot ajánlhassuk partnereinknek, folyamatosan gyűjtjük és elemezzük az eredményeket a teljes technológia- és környezeti adottságok függvényében.

    TIMAC_kep